Vrijstaande villa Aarlanderveen

 

Voor deze prachtige vrijstaande boerderij mochten wij de inrichting van de leefruimte, kantoor en speelkamer ontwerpen, de bewoners zochten een rustige en eenvoudige maar toch luxueuze sfeer. De typerend eiken houten vloer contrasteert mooi met de lichte meubelen, en er is op spelende wijs kleur toegevoegd om het geheel in balans te houden. De natuurlijke tinten en materialen sluiten mooi aan bij het uitzicht van de natuur om het huis. In de verbouwde woning vindt je een luxe boerderij interieur terug in een modern jasje. Ruimte en comfort, gecombineerd met warme en rijke materialen voor zorgen voor een optimaal woongenot!

De voorzijde is een karakteristieke boerderij en past perfect in het landschap. Als voorbijganger heb je geen idee dat achter die gevel een luxe boerderij met moderne elementen schuilgaat.

Door de haard die in het midden van de ruimte stond te verplaatsen naar de zijgevel heeft de eetkamer meer licht en ruimte gekregen waarin een grote eettafel is geplaatst en deze biedt een prachtig uitzicht over de tuin. Als de openslaande deuren geopend zijn, wordt buiten met binnen verbonden.

De lichte ruime zithoek van het boerderij interieur, heeft een fantastisch uitzicht op de diepe achtertuin. Dit is echt een plek om lekker te lezen, te loungen of om bij de vlammen van de haard weg te dromen.

Om meer ruimte te creëren voor het nieuwe kantoor is de vide verlengd en op moderne wijze afgesloten met een raampartij. De karakteristieke elementen zoals het dak met de balken geven de ruimtes in dit huis zijn authenticiteit.

De achterzijde van de woning vormt een groot contrast met de voorzijde. De aanbouw aan de rechterzijde van de woning is de overkapping van het terras en is voorzien van veel glas en stoere zwarte rabatdelen gecombineerd met eiken balken. Door deze extra ruimte herbergt de tuin verschillende zit- en loungeplekken, zodat je gedurende de dag in de zon kunt zitten, maar ook tot in de late uurtjes kunt natafelen.