“Together we create design”

 

Goya Interior Design staat voor luxe, tijdloze en elegante ontwerpen en het gebruik van bijzondere en onderscheidende materialen.
Samen creëren we een gevoel van thuiskomen.

Vrijstaande villa

Blaricum

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.”

Vrijstaande villa

Aarlanderveen

Voor deze prachtige vrijstaande boerderij mochten wij de inrichting van de leefruimte, kantoor en speelkamer ontwerpen, de bewoners zochten een rustige en eenvoudige maar toch luxueuze sfeer. De typerend eiken houten vloer contrasteert mooi met de lichte meubelen, en er is op spelende wijs kleur toegevoegd om het geheel in balans te houden.

Woonhuis

Laren

Midden in het bruisende centrum van Laren vindt u deze prachtige twee onder een kap villa. Een bijzonder sfeervolle en perfect afgewerkte Larense woning gelegen aan de Brink. De Opdrachtgever was een investeerder en had de wens om er een echt “thuis” gevoel te creëren.