Project Woonhuis Laren

 

Midden in het bruisende centrum van Laren vindt u deze prachtige twee onder een kap villa.
Een bijzonder sfeervolle en perfect afgewerkte Larense woning gelegen aan de Brink. De Opdrachtgever was een investeerder en had de wens om er een echt “thuis” gevoel te creëren.
Door middel van 3D visualisatie hebben wij een beeld kunnen creëren van de mogelijkheden voor het interieur. Hieruit is de basis van de woning met betrekking tot kleurenplan, lichtplan en materialenplan gerealiseerd.

Er is gekozen voor een rustige basis op de wanden en de vloeren zijn op alle verdiepingen gelijk, waarbij op de trappen gekozen is voor vloerbedekking die er warmte en sfeer aan toevoegt. Door het gehele huis zien we warme, natuurlijke en stijlvolle interieur elementen. Met hier en daar een eye cather of praktische oplossing.

De living is bereikbaar via een glazen deur in zwarte staal look. Er ligt een eikenhouten vloer in visgraatmotief en de wanden zijn gemaakt met verschillende materialen en structuren in natuurtinten.
Aan de lange wand is een groot wandmeubel gemaakt met plaats voor een televisie én een moderne haard. Spotverlichting zorgt voor een prettige ambiance.
De indeling van de woning maakt dat je op natuurlijke wijze een aparte zit- en eethoek kunt inrichten. Dubbele openslaande deuren bieden toegang tot de tuin.
Aan de voorzijde bevindt zich de luxe open keuken, voorzien van een robuust U-vormig keukenmeubel met de eye-cather onder de materialen, het marmeren werkblad en kasten in donker hout.

Daarbij is het project afgesloten met een styling voor de fotografie om de perfecte ambiance te creëren voor een potentiële koper.